Home / archiefcentraal / gemeente in gesprek met rov over gladheid

gemeente in gesprek met rov over gladheid

De gemeente Raalte voert gesprekken met het ROV over de gladheid in het centrum van Raalte. Over de gladheid in de winkelstraten kwamen in de afgelopen koude periode veel klachten binnen. Reden voor de gemeente en het ROV om samen op zoek te gaan naar een oplossing. Wethouder Wout Wagenmans laat weten dat de gesprekken ‘zeer constructief’ verlopen. Hij verwacht binnenkort met een oplossing naar buiten te treden.

Ook kwamen er tijdens de gladheid veel klachten binnen over de parkeerplaats bij het gemeentehuis van Raalte. Er zou daar te weinig gebeuren aan gladheidsbestrijding. Wagenmans erkent het probleem en laat weten dat hier ook een oplossing voor komt. “Ik begin ’s morgens gewoon een uur eerder,” grapt hij.

Lees ook

Alles tegelijk en papa kan niet heksen

Bas Diemel uit Heeten schrijft kinderboek op basis van eigen ervaringen als huisman in coronatijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.