gemeente in gesprek met rov over gladheid

De gemeente Raalte voert gesprekken met het ROV over de gladheid in het centrum van Raalte. Over de gladheid in de winkelstraten kwamen in de afgelopen koude periode veel klachten binnen. Reden voor de gemeente en het ROV om samen op zoek te gaan naar een oplossing. Wethouder Wout Wagenmans laat weten dat de gesprekken ‘zeer constructief’ verlopen. Hij verwacht binnenkort met een oplossing naar buiten te treden.

Ook kwamen er tijdens de gladheid veel klachten binnen over de parkeerplaats bij het gemeentehuis van Raalte. Er zou daar te weinig gebeuren aan gladheidsbestrijding. Wagenmans erkent het probleem en laat weten dat hier ook een oplossing voor komt. “Ik begin ’s morgens gewoon een uur eerder,” grapt hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.