geen winnaar wedstrijd van de week

Er werd dit weekend weer gevoetbald en dus was d’r sinds tijden weer een Wedstrijd van de Week. Rohda en MSC troffen elkaar in de competitie. De wedstrijd eindigde in een 3-0 overwinning voor de Raaltenaren. Echter voorspelde niemand deze uitslag en dat betekent dat de eerste ‘WvdW’ van 2011 geen winnaar kent.

Rohda Raalte heeft de competitie sterk hervat na de winterstop. Thuis op sportpark Tijenraan wonnen de Raaltenaren vrij eenvoudig van nummer zes MSC Antaris uit Meppel: 3-0. Een mooie na-winterse start van de Rohda, waar trainer Kick Maatman zijn contract in de winterstop heeft verlengd met twee seizoenen.

Op eigen veld zijn de Raaltenaren nauwelijks in de problemen gekomen wat zich ook uitte op het scorebord. Doelpunten van Dirk-Jan Klijn Velderman en Melvin Velthuis brachten Rohda de winst, terwijl Stefan Koppers van Antaris Rohda ook nog hielp met een eigen doelpunt.

Voor komende week hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week. Vanaf aanstaande woensdag kun je vanaf 12.00 uur weer een gokje wagen op de nieuwe Wedstrijd van de Week. Daarvoor verschijnt een apart artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.