geen nieuwbouw van school lierderholthuis

Het plan gaat wel lijnrecht tegen de wensen van Stichting Dorpshuis Lierderholthuis in. De stichting had graag een nieuw gebouwde school gezien, maar dat past volgens het bestuur van de gemeente niet binnen het budget.

Het kostenplaatje van de wensen van de Stichting Dorpshuis Liederholthuis zou volgens ramingen van de gemeente op ruim 2 miljoen euro uitkomen, waarvan nieuwbouw van een school 1,1 miljoen euro zou beslaan. De gemeente heeft berekend dat de renovatie van school ongeveer 550.000 euro zou kosten.

Maandagavond buigt de gemeenteraad zich tijdens de raadspleinsessie zich voor het eerst over het plan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.