gedeputeerde op bijeenkomst vvd olst wijhe

De gedeputeerde Job Klaasen is te gast op de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van de VVD Olst-Wijhe. Klaasen is naast gedeputeerde ook de lijsttrekker van VVD Overijssel bij de komende Statenverkiezingen. De nieuwjaarsbijeenkomst van de plaatselijke VVD staat in het teken van ontwikkelingen in de detailhandel in Olst en Wijhe.

De vraag die centraal staat op die avond, is hoe verdere leegstand van met name winkelpanden kan worden voorkomen. Ook wordt er gekeken naar hoe Olst-Wijhe aantrekkelijker kan worden gemaakt als winkelgebied. Naast de gedeputeerde zijn ook de ondernemersverenigingen uit Olst en Wijhe aanwezig op de bijeenkomst.

In het tweede deel van de avond zal Job Klaassen een inleiding houden over de verkiezingen voor Provinciale Staten die in maart gehouden worden. De bijeenkomst is op 20 januari in The Longhorn in Wijhe en begint om 20.00 uur. Het is openbaar en de VVD nodigt dan ook iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.