gae op het nippertje naast almere city

Een goed opgezette aanval liet even zien dat Eagles weer vleugels had, maar helaas werd de bal ook deze keer niet in de touwen geschoten. De bal ging voor de goal langs zonder dat ook maar iemand de bal raakte. En dit voor een vrijwel leeg doel.

De bezoekers deden dit beter en benutten hun eerste echte kans direct. Nog voor rust werd het ook nog eens 0-2. Een prachtig afstandsschot is onhoudbaar voor doelman Padt en bepaalt de ruststand.

Net als de eerste helft was ook de tweede helft niet geweldig. Na ruim zeventig minuten spelen kwam trainer Andries Ulderink uit zijn vak om op alle mogelijke manieren in contact te komen met zijn spelers. Dat leek te helpen, want in de 85e minuut schiet Janota raak. In blessuretijd wordt het zelfs nog 2-2 door een doelpunt van Van der Biezen, die na de wedstrijd wordt uitgeroepen tot man of the match. Maandag komt Go Ahead opnieuw in actie. Dan is BV Veendam de tegenstander.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.