Home / archiefcentraal / fusie theaters olst en wijhe is rond

fusie theaters olst en wijhe is rond

Het nieuwe bestuur van de Stichting Theaters Olst-Wijhe zal in het eerste halfjaar worden voorgezeten door Jos van der Born. Vanuit zijn ervaring als directeur van het Hoftheater in Raalte heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de voorbereiding van de samenwerking. Het Holstohus Theater en het Capellenborg Theater leveren elk twee bestuursleden. Vanuit Olst zijn dat Anja Wiersma en Piet Terpstra en de afgevaardigden uit Wijhe zijn Ton Plender en Marian Diepman bestuursplaatsen. In de komende tijd wordt gezocht naar een nieuwe voorzitter die het gezicht kan zijn van de nieuwe theaterstichting.

Om aan de technische eisen van de huidige tijd voor geluid en licht te voldoen, is de afgesproken samenwerking van de theaters erg belangrijk. Daarnaast heeft het Hoftheater toegezegd om de Theaters Olst-Wijhe technisch te ondersteunen.

De groep vrijwilligers die de voorstellingen mogelijk maken is de laatste tijd gegroeid maar er is nog steeds plek voor wie een bijdrage wil leveren voor de ontvangst van bezoekers, pr en administratieve zaken.

Over de komende voorstellingen is informatie te vinden op www.capellenborgtheater.nl of www.holstohustheater.nl, maar dezelfde gegevens zullen binnenkort ook via www.theatersolstwijhe.nl te vinden zijn.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.