fusie theaters olst en wijhe is rond

Het nieuwe bestuur van de Stichting Theaters Olst-Wijhe zal in het eerste halfjaar worden voorgezeten door Jos van der Born. Vanuit zijn ervaring als directeur van het Hoftheater in Raalte heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de voorbereiding van de samenwerking. Het Holstohus Theater en het Capellenborg Theater leveren elk twee bestuursleden. Vanuit Olst zijn dat Anja Wiersma en Piet Terpstra en de afgevaardigden uit Wijhe zijn Ton Plender en Marian Diepman bestuursplaatsen. In de komende tijd wordt gezocht naar een nieuwe voorzitter die het gezicht kan zijn van de nieuwe theaterstichting.

Om aan de technische eisen van de huidige tijd voor geluid en licht te voldoen, is de afgesproken samenwerking van de theaters erg belangrijk. Daarnaast heeft het Hoftheater toegezegd om de Theaters Olst-Wijhe technisch te ondersteunen.

De groep vrijwilligers die de voorstellingen mogelijk maken is de laatste tijd gegroeid maar er is nog steeds plek voor wie een bijdrage wil leveren voor de ontvangst van bezoekers, pr en administratieve zaken.

Over de komende voorstellingen is informatie te vinden op staging2.capellenborgtheater.nl of staging2.holstohustheater.nl, maar dezelfde gegevens zullen binnenkort ook via staging2.theatersolstwijhe.nl te vinden zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.