Home / archiefcentraal / fortmond krijgt tijdelijke veerdienst

fortmond krijgt tijdelijke veerdienst

De huizen in Fortmond staan hoger, maar de toegangsweg vanaf Den Nul komt wel onder water te staan. De veerdienst moet er voor zorgen dat Fortmond wel gewoon bereikbaar blijft mocht de weg onderlopen.

Als de voorspellingen uitkomen, dan wordt dit weekend de veerdienst in gebruik genomen. De toegangsweg naar Fortmond, Tichelstraat en Fortmonderweg, worden dan afgesloten. De pont vaart van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 19.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Naast de informatie over de vaartijden heeft de gemeente ook een speciaal telefoonnummer in gebruik genomen wanneer er iets aan de hand is. Via 0900-8844 kunnen bewoners calamiteiten melden. De brandweer heeft al een pomp klaar staan bij Fortmond.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.