fietsers welkom keurmerk voor t hoogehuus

’t HoogeHuus op Landgoed Old Heino mag het schildje ‘Fietsers Welkom!’ op de gevel schroeven. De centrumvoorziening is sinds kort aangemerkt als een horecabedrijf waar fietsers kunnen rekenen op een gastvrije ontvangst. Het landelijke kwaliteitslabel Fietsers Welkom! is een initiatief van het Landelijk Fietsplatform. ’t HoogeHuus voldoet aan alle criteria die het platform stelt aan een fietsvriendelijk bedrijf.

Het Landelijk Fietsplatform introduceerde het keurmerk Fietsers Welkom! vorig jaar april als eerste in de regio Salland, in samenwerking met het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme, het Sallands Bureau voor Toerisme en de provincie Overijssel. Inmiddels wordt het keurmerk landelijk uitgerold en ontstaat een heel netwerk van aangesloten horeca- en recreatieondernemers langs LF (Landelijke Fiets) – routes en fietsknooppuntroutes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.