Home / archiefcentraal / fietsers in heino de juiste kant op gestuurd

fietsers in heino de juiste kant op gestuurd

Fietsers werden op het kruispunt Zwolseweg met Lentheweg en Van der Capelleweg in Heino jarenlang op het verkeerde been gezet. Fietsers voor de richting Lemelerveld werden namelijk de verkeerde kant op gestuurd. Het kruispunt is inmiddels aangepakt. Voor de richting Lemelerveld hangt er nu een bordje: rechtsaf.

Ook het bordje voor de oversteek voor richting Dalfsen en Zwolle is geplaatst. In het verleden staken veel fietsers niet over, maar maakte gebruik van de rijbaan. De lange afstand fietsers kunnen Heino nu wat fietsvriendelijker verlaten.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.