expositie van quilts en vilten in boerderij strunk

Lida Slaats-Henning exposeert tot eind februari een aantal quilts en viltwerken in Boerderij Strunk. Lida komt oorspronkelijk uit Vilsteren en heeft bijna veertig jaar in de Bollenstreek gewoond. Een jaar geleden kwam ze in Raalte wonen. Haar hele leven heeft ze al iets met textiel, van het maken van kleding tot aan quilts. De laatste jaren is daar ook het vilten bijgekomen.

Boerderij Strunk is iedere zaterdag en zondag geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Het laatste volle weekend van de maand is de boerderij gesloten. De entree is een euro, donateurs kunnen op vertoon van hun pas gratis naar binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.