Home / archiefcentraal / expositie van quilts en vilten in boerderij strunk

expositie van quilts en vilten in boerderij strunk

Lida Slaats-Henning exposeert tot eind februari een aantal quilts en viltwerken in Boerderij Strunk. Lida komt oorspronkelijk uit Vilsteren en heeft bijna veertig jaar in de Bollenstreek gewoond. Een jaar geleden kwam ze in Raalte wonen. Haar hele leven heeft ze al iets met textiel, van het maken van kleding tot aan quilts. De laatste jaren is daar ook het vilten bijgekomen.

Boerderij Strunk is iedere zaterdag en zondag geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Het laatste volle weekend van de maand is de boerderij gesloten. De entree is een euro, donateurs kunnen op vertoon van hun pas gratis naar binnen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.