Home / archiefcentraal / elke donderdag infomiddag in bibliotheek

elke donderdag infomiddag in bibliotheek

Vanaf februari is er iedere donderdagmiddag een informatiemiddag in de Bibliotheek Raalte. De onderwerpen zijn divers, het tijdstip is steeds hetzelfde. Iedere activiteit, workshop, lezing of discussie begint om 13.30 uur. Iedereen is welkom. Opgave is niet nodig.

Op de eerste verdieping in de bibliotheek wordt je ontvangen in een gezellige omgeving. De toegang is gratis, koffie kost een euro. De eerste middag is Janine Waanders aanwezig. Zij is computerdocente bij Landstede, volwasseneneducatie en kan alles vertellen over de mogelijkheden om computercursussen te volgen bij Landstede. Ze zal voornamelijk ingaan op de beginnerscursussen. Voor meer informatie kun je in de bijlage of op www.bibliotheekraalte.nl kijken.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.