elke donderdag infomiddag in bibliotheek

Vanaf februari is er iedere donderdagmiddag een informatiemiddag in de Bibliotheek Raalte. De onderwerpen zijn divers, het tijdstip is steeds hetzelfde. Iedere activiteit, workshop, lezing of discussie begint om 13.30 uur. Iedereen is welkom. Opgave is niet nodig.

Op de eerste verdieping in de bibliotheek wordt je ontvangen in een gezellige omgeving. De toegang is gratis, koffie kost een euro. De eerste middag is Janine Waanders aanwezig. Zij is computerdocente bij Landstede, volwasseneneducatie en kan alles vertellen over de mogelijkheden om computercursussen te volgen bij Landstede. Ze zal voornamelijk ingaan op de beginnerscursussen. Voor meer informatie kun je in de bijlage of op staging2.bibliotheekraalte.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.