elfstedenspektakel zonder schaatsen in olst

In sporthal de Hooiberg in Olst werd op woensdag een Elfstedenspektakel georganiseerd voor alle kinderen uit de gemeente Olst-Wijhe in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar. Ruim honderd kinderen deden mee en de BOS-Impuls kan terugkijken op een geslaagde activiteit. Alle kinderen gingen aan het eind van de dag vol trots naar huis met hun eigen elfstedenvaantje.

De activiteiten stonden in het teken van de Elfstedentocht en de winter. Zo kregen alle activiteiten een naam van één van de elf steden van de elfstedentocht. De kinderen kregen bij binnenkomst een stempelkaart waarmee ze bij elke stad/activiteit een stempel konden halen.

Onder het toeziend oog van vele ouders konden de kinderen vervolgens proberen alle stempels te halen. Activiteiten waar de kinderen aan konden deelnemen waren onder andere het ijspegel vangen, ballen vangen in een sneeuwstorm, sneeuwbal mikken en ijshockey spelen. Daarnaast konden natuurlijk de grote springkussens van de BOS-Impuls niet ontbreken op deze dag waar zowel groot als klein hun resterende energie op kwijt konden.

Wil jij vaker mee doen aan SpeleKids of andere activiteiten van de BOS-Impuls, houd dan onze website staging2.bosolstwijhe.nl en de kranten goed in de gaten. En voor meer informatie kan je altijd mailen naar r.meijerink@olst-wijhe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.