Home / archiefcentraal / drie meldingen in salland over roken in cafe

drie meldingen in salland over roken in cafe

De meest recente melding is gemaakt van De Kruidentuin. Op 25 januari schreef de melder “Er werd volop gerookt binnen in de feestzaal.” Over de Schoenmaker vertelt de melder “Helaas, ondanks aanwezigheid personeel, toch gewoon roken binnen.” De melding van Spoolder klinkt niet veel anders: “Jammer dat we zo weinig voor elkaar en voor het personeel over hebben!” Allebei de meldingen zijn op 18 januari gedaan.

Clean Air Nederland heeft de waarheid van de meldingen overigens niet geverifieerd. “We publiceren slechts de meldingen die we ontvangen hebben,” staat op de website. De lijst wordt af en toe bijgewerkt met nieuwe meldingen. De lijst is te vinden via deze link.

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.