dit jaar bouw extra kleedkamers rohda raalte

Zoals gebruikelijk hield Rohda Raalte vrijdag haar jaarlijks terugkerende nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Paul Ruiter haalde tijdens de receptie de belangrijkste punten uit het concept ‘Meer Jaren Beleids Plan’ aan. Het concept MJBP ligt klaar, echter heeft het bestuur nog tot de ledenvergadering van het eind van het jaar om de laatste puntjes op de i te zetten.

Naar verwachting wordt dit jaar begonnen met de bouw van instructielokalen voor het SCAS en twee of vier kleedkamers. Daarnaast worden er scrollers achter de goals op het hoofdveld geplaatst en is er een wijziging van de kantine waar grote vraag naar is.

Tevens gaat Rohda meer werk maken van de inzet van vrijwilligers. Hiervoor is een nieuwe werkgroep gevraagd die hierover advies gaat uitbrengen naar het bestuur. Er ligt een conceptadvies klaar die op 2 februari besproken gaat worden met een selectie uit het ledenbestand.

De directeur particulieren van Rabobank Salland, de heer Ronald Treijtel, kwam voor de nieuwjaarsreceptie ook speciaal naar het sportpark om onder ogen van alle aanwezigen een nieuw sponsorcontract te tekenen. Buiten het feit dat Rabobank Salland de huisbank is van de vereniging, heeft in het verleden zijn naam willen verbinden aan het Gé Nijboertoernooi. Rabobank blijft voor de eerst komende drie jaar weer verbonden aan het toernooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.