Home / archiefcentraal / dertig aquarellen in kulturhus lemelerveld

dertig aquarellen in kulturhus lemelerveld

In Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld is een nieuwe expositie te zien. In het gebouw hangen ongeveer 30 aquarellen die gemaakt zijn door de Heinose Agnes Neimeijer. Neijmeier is natuurgids en dus veel buiten in de natuur. Tijdens de wandelingen doet ze haar inspiratie op om te schilderen.

Wat ze ‘s zomers ziet probeert ze ’s winters op papier vast te leggen. Agnes gebruikt warme kleuren in de tinten rood, bruin, oranje en geel. De onderwerpen zijn bloemen, bessen, vruchten en fruit. Ook de vitrines in het Kulturhus zijn gevuld door Agnes.

De tentoongestelde aquarellen zijn ook te koop. Voor andere zelfgemaakte spullen van Agnes Neimeijer kunt u een bezoekje brengen aan “Klavertje vier” in Heino. De expositie is tot 25 februari tijdens de openingsuren van het Kulturhus vrij te bezichtigen.

Lees ook

Oecumenische viering in kader van Vredesweek

WIJHE – In de Nicolaaskerk in Wijhe vindt op dinsdag 21 september de jaarlijkse oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.