de fotograaf geeft fotografiecursussen

De fotograaf in Raalte geeft op dinsdag 15 en 22 februari een cursus ‘Haal meer uit je digitale camera’. Tijdens de cursus leer je onder andere wat je allemaal met je camera kunt doen, hoe je betere foto’s kunt maken, waar je op moet letten en hoe je je camera in kunt stellen.

Op maandag 14 en 21 februari wordt de cursus ‘Photoshop Elements’ voor beginners aangeboden. Tijdens deze cursus leer je onder andere en hoe je foto’s kunt opslaan en bewerken.

Aan beide cursussen kunnen maximaal vijftien cursisten deelnemen. De avonden beginnen om 19.30 uur en duren tot 21.30 uur. Voor meer informatie kun je op staging2.defotograaf.nl kijken. Ook kun je bellen naar 0572-354637.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.