darters nemen het tegen elkaar op in welsum

Dorpshuis de Bongerd in Welsum is op zaterdag 15 januari het decor voor het vijfde Open Welsums Dart Kampioenschap. De winnaar van het toernooi gaat aan de haal met, afhankelijk van het aantal deelnemers, minimaal 150 euro.

De wedstrijden beginnen om 16.00 uur, inschrijven kan op de dag zelf tot een kwartier voor aanvang. Volwassenen betalen 7 euro inschrijfgeld, jeugd tot en met zestien jaar betaalt 5 euro. Naast een winnaarsronde is er ook een verliezersronde en een aparte categorie voor de jeugd tot en met zestien jaar.

De winnaars van vorig jaar, E. Moes en E. Knopert, zullen dit jaar hun titel verdedigen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ivo Bosch via 06-51724007

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.