curves introduceert curves circuit met zumba

Op 1 februari 2010 opende Curves Raalte haar deuren. Nu, bijna een jaar verder, introduceert Curves het Curves Circuit met Zumba. Tijdens de open dag op 5 februari kunnen belangstellenden kennis maken met dit nieuwe concept.

Het Curves Circuit met Zumba is een nieuwe evolutie die het beste van Curves en Zumba samenbrengt. Hierdoor combineert Curves de voordelen van kracht- en cardiotraining met de dansbewegingen van Zumba. Zumba fitness is een prachtig mengsel vol energie van latijns-amerikaanse en internationale muziek met unieke bewegings- en ritme-combinaties. Het is gebaseerd op het principe, dat een training ‘plezierig en eenvoudig moet zijn’, zodat deelnemers het kunnen volhouden en langdurige gezondheidsvoordelen kunnen bereiken. De magie van de muziek motiveert deelnemers bewegingen met meer intensiteit uit te voeren waardoor zij blijven komen omdat zij zo veel plezier hebben.

Volgens eigenaresse Ellen van Lint werkt het concept zo goed omdat Curves een uniek fitnessprogramma speciaal ontwikkeld voor vrouwen biedt. “Of je nu meer wilt bewegen, je algemene gezondheid wilt verbeteren of gewicht wilt verliezen, de persoonlijke Curves coach helpt je de doelstelling te behalen. Bewezen is dat je met het half uur sporten bij Curves tot wel 500 calorieën kunt verbranden. Vrouwen die bij Curves komen sporten voelen zich prettig. Geen mannen, machogedrag en strakke pakjes. De gezelligheid, aanmoediging en begeleiding die je bij Curves vindt, vind je in geen enkele andere sportschool.”

Om het nog aantrekkelijker te maken staan de maanden januari en februari in het teken van de goede voornemens. Nieuwe leden krijgen 50% korting op de begeleidingskosten en mogen 30 dagen gratis sporten. “Curves heeft miljoenen vrouwen over de hele wereld geholpen om gewicht te verliezen en ook bij ons in de club zijn er al heel wat kilo’s kwijtgeraakt. Nu maken we het voor nieuwe leden extra betaalbaar om zowel gewicht te verliezen als hun fitnessdoel te bereiken. Dus is er eigenlijk geen excuus meer om niet meteen vandaag te beginnen”, aldus Ellen van Lint.

Om kennis te maken met het Curves circuit met zumba organiseert Curves Raalte op zaterdag 5 februari een open dag, van 9.00 tot 14.00 uur. Op deze ochtend kunnen vrouwen vrijblijvend kennismaken met het Curves Circuit met Zumba. Er zijn gratis workshops van 10.00 tot 10.30 uur, 10.30 tot 11.00 uur, van 12.00 tot 12.30 uur en van 12.30 tot 13.00 uur. Belangstellenden kunnen zich voor de workshops opgeven per email: raalte@curves.n. Vermeld hierin naam, telefoonnummer en het tijdstip van de workshop. Natuurlijk kun je ook gewoon even komen kijken. Curves Raalte is gevestigd aan de Lifgerusstraat 1c. Voor meer informatie kan men bellen met Curves Raalte, 0572-356414 of kijken op staging2. curves.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.