crossloop lveld kalter wint kats tweede

De tien kilometer van de crossloop in de koude straten van Lemelerveld werd gedomineerd door stedelingen. Bij de mannen kwam Zwollenaar René Poppe na 34.22 minuten binnen, voor Deventenaar Johan Kats. Joep Emmen werd derde, Raaltenaar Edwin Ophof werd vierde.

Bij de dames won de Deventerse Irene Kalter. De Zwolse Tess Boekema werd tweede, stadsgenoot Angeli Poppe derde. Gonny Homma uit Heino was de beste Sallandse. Zij werd vijfde.

De vijf kilometer werd gewonnen door een Raaltenaar. Martin Breunissen kwam na 17.35 minuten als eerste binnen. Gertin Roke uit Arrien werd tweede, Bennie van Schaik uit Klarenbeek derde.

Saskia van Vugt uit Driebergen-Rijsenburg won de vijf kilometer bij de vrouwen. Ilse Pullen uit Dedemsvaart finishte als tweede, voor Giny Dunnewind uit Ommen. De Heinose Larissa Mars belandde net buiten het podium.

Naast een parcours voor volwassen, was er ook een crossloop uitgezet voor de kinderen. De jeugdloop van een kilometer werd zoals bijna elke week gewonnen door Abdulwahid Kaya uit Rijssen. Raaltenaar Leon Kruiper kwam als tweede over de streep. Luca Poppe uit Zwolle won brons. Bij de meisjes won de Raaltese Merel Loomans. Sanne Otten uit Dedemsvaart werd tweede, Nomi Kramer werd derde.

De 500 meter kinderloop werd bij de meisjes beslist door Nijverdal. Renée Mollink werd eerste, Patty Verkooijen tweede. Sara Huysmans uit Lemelerveld werd in haar woonplaats derde. Devin Bakker uit Haarle won bij de jongens, gevolgd door Cas Gerritsen en Sebastiaan ten Broeke uit Lemelerveld.

Voor de volledige uitslag kun je hier kijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.