Home / archiefcentraal / clubrecord voor heinose nijman bij nk sprint

clubrecord voor heinose nijman bij nk sprint

Op het NK sprint in Heerenveen van vorige week werd de Dalfser schaatsvereniging Stokvisdennen door twee rijders vertegenwoordigd. Sophie Nijman uit Heino kwam weer dichter bij een 38-er met een persoonlijk record en daarmee meteen een clubrecord van 39,32. Na vier afstanden eindigde ze op de 6de plaats. Freddy Wennemars uit Dalfsen was nog herstellende van een lichte longontsteking, maar wist toch nog een 13de plaats te behalen.

Bij het NK kortebaan in Lemmer, afgelopen donderdag, deed Nijman ook weer mee. Na de eerste ronde stond ze met twee dikke pr’s nog tweede, maar de schaatster kon die plaats in de tweede ronde niet vasthouden. In de derde ronde reed ze opgeteld haar twee beste races, maar dat deden veel tegenstandsters ook, wat uiteindelijk resulteerde in een 6de plaats.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.