Home / archiefcentraal / caro emerald schrapt optredens tot juni

caro emerald schrapt optredens tot juni

Het begint zo onderhand aardig spannend te worden voor de organisatie van het festival, want eerder maakte de andere topartiest, The Golden Earring, ook bekend al haar optredens tot en met mei af te zeggen. Zanger-gitarist George Kooymans heeft namelijk ook al last van zijn stem. De komst van deze twee topartiesten wordt toch wat onzeker.

Organisator Lauk Bouhuijzen van de Pinkster Party en Ribs & Blues bereidt zich voor op slapeloze nachten. Er mag namelijk niets mis gaan met de stemmen van Emerald en Kooymans. Bouhuijzen: “Een alternatief vinden voor Caro Emerald is lastig. Ze staat aan de top van de Nederlandse popmuziek en probeer maar eens een artiest te vinden die standy-by wil staan. Laten we maar een kaarsje branden in de Kruisverheffing, misschien wel twee.”

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.