caro emerald schrapt optredens tot juni

Het begint zo onderhand aardig spannend te worden voor de organisatie van het festival, want eerder maakte de andere topartiest, The Golden Earring, ook bekend al haar optredens tot en met mei af te zeggen. Zanger-gitarist George Kooymans heeft namelijk ook al last van zijn stem. De komst van deze twee topartiesten wordt toch wat onzeker.

Organisator Lauk Bouhuijzen van de Pinkster Party en Ribs & Blues bereidt zich voor op slapeloze nachten. Er mag namelijk niets mis gaan met de stemmen van Emerald en Kooymans. Bouhuijzen: “Een alternatief vinden voor Caro Emerald is lastig. Ze staat aan de top van de Nederlandse popmuziek en probeer maar eens een artiest te vinden die standy-by wil staan. Laten we maar een kaarsje branden in de Kruisverheffing, misschien wel twee.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.