carnavalswinkel raalte opent deuren

De collectie van de carnavalswinkel bestaat uit 3.500 verschillende kostuums en meer dan tienduizend accessoires. Deze zijn uiteraard ook online verkrijgbaar. “We leveren veel maatwerk voor onze klanten en groepen. Niet alleen aan carnavalsvierders uit Nederland, maar ook aan klanten uit België, Duitsland en Denemarken. In vergelijking met andere webshops van gelijke omvang nemen we een zeer goeie positie in, we scoren enorm goed op alle punten. We zijn tevreden, maar weten dat we er nog lang niet zijn, want een webshop is een continue proces en de ontwikkelingen gaan razendsnel. De automatisering moet voortdurend opgeschaald worden evenals de mankracht die daarbij ingeschakeld moet worden.”

Een meerwaarde van de winkel is dat de carnavalsvierders er persoonlijk advies kunnen krijgen van het verkoopteam. Het back-office-team staat onder leiding van Bastiaan. Hij is bezig aan zijn vijfde seizoen, maar nu fulltime. Hij coördineert een team van twaalf medewerkers. “Bijna allemaal jonge mensen, want die zijn op een natuurlijke wijze vertrouwd met alle automatiseringsontwikkelingen, ze leren snel en dat werkt uiterst efficiënt”

Vera signaleert veel nieuwe trends voor het komende seizoen. “Glanzende stoffen in zilver en goud. Strass en glitter en glamour, een herkenbare trend tijdens crisisperiodes, denk maar aan de dertiger jaren van de vorige eeuw, de tijd van de Charleston. Maar daarnaast hebben we veel meer: slipjassen, leggings, hotpants, glitterjurkjes, -blazers en -blouses voor jong en oud. Ook de uniformen blijven het goed doen. Stewardessen, agenten, piloten, officieren, brandweermannen, sportuniformen, noem het maar op. Daarnaast hebben we mooie verkleedkleding in alle thema’s, niet alleen historisch maar ook heksen, tovenaars, Dickenskostuums tot en met Sherlock Holmes met pijp en vergrootglas. Ook trendy zijn de subculturen, denk aan de rasta’s, de hippies of kleren uit de jaren 60 en 70. Ook de verwachte aanstaande troonwisseling is een thema, er zijn verschillende outfits verkrijgbaar die te maken hebben met het koningshuis.”

Vera raadt met name carnavalsgroepen aan om zo snel mogelijk hun bestelling(en) te plaatsen. “Kom er maar in met je speciale wensen en ideeën! Maar wees er wel op tijd bij. Het is de laatste twee weken voor carnaval echt spitsuur in de winkel en als je pech hebt, is je keuze voor je neus weggehaald. In die laatste dagen is met internet ook niet alles meer mogelijk. Als je je bestellingen op tijd doorgeeft, creëer je voor de hele groep een stukje zekerheid.” De levertijd voor (individuele) bestellingen is drie tot zeven dagen, maar hoe eerder besteld, hoe sneller in huis. Je kunt je online bestellingen ook in de winkel plaatsen, meteen betalen en deze vervolgens later ophalen of laten bezorgen.

De Carnavalswinkel is te vinden aan de Brugstraat 2 in Raalte. Meer informatie op staging2.carnavalswinkel-online.nl Daar kun je ook de openingstijden van de winkel vinden voor de rest van het jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.