carmel last open huis havovwo af

Het open huis van de locatie HAVO/VWO van het Carmel College Salland in Raalte is afgelast. De avond kan geen doorgang vinden wegens het overlijden van muziekdocent Benito Hulshof. Het open huis zou in eerste instantie plaatsvinden op 27 januari, maar door de omstandigheden op de school, is de avond verplaatst naar 4 februari.

De verslagenheid en het verdriet op de school zijn groot. Sectordirecteur Ingrid Hegeman: “Binnen de sector HAVO/VWO hechten we eraan de ruimte te nemen om met leerlingen en collega’s samen stil te staan bij dit verlies en Benito Hulshof de laatste eer te bewijzen. We hopen dat iedereen zal begrijpen dat wij nu niet in staat zijn groep 8 leerlingen en hun ouders op een goede wijze te ontvangen.”

Het open huis op de sector VMBO op 25 januari en Praktijkonderwijs op 26 januari vinden gewoon doorgang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.