cabaretpoel kwaakt in holstohus theater

Het Holstohus Theater biedt zaterdag 5 februari plaats aan vier cabaretiers. De cabaretiers bedrijven allen een uiteenlopend cabaretgenre. Deze zogeheten cabaretpoel is een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent.

De vier finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals brengen elk een optreden van ongeveer vijfentwintig minuten. De cabaretgroep Poolvogel won in juni 2009 het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, Theo van Duren stond in de finale van het Camerettenfestival 2008, Dierderik Smit won zowel de jury als publieks- en persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2009. Jeroens Clan won de publieksprijs Festival Cabaretesk 2009 en op het Utrechts Cabaret Festival 2009.

‘Cabaretpoel’ is op 5 februari om 20:15 uur te zien in het Holstohus Theater te Olst. Kaarten kosten 12,50 euro inclusief consumptie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.