burgemeester zoon leest voor aan kinderen

Burgemeester Piet Zoon zal op woensdagmorgen 19 januari een boek voorlezen aan kinderen. Op deze dag gaan namelijk de Nationale Voorleesdagen van start. De voorleesmiddag is niet voor iedereen toegankelijk. ‘Fiet wil rennen’ is dit jaar gekozen als Prentenboek. Rondom dit thema organiseren leerlingen van de opleiding Kinderopvang van de Landstede allerlei peuteractiviteiten.

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hun veel plezier. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen, die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen. De bibliotheekvestigingen in de Gemeente Raalte besteden vooral aandacht aan de peuters.

Op vrijdag 4 februari treedt poppentheater ‘Kletskous’ op met ‘Oei, ik woei’ in de theaterzaal van het Kulturhus Raalte. Ook deze voorstelling is gebaseerd op ‘Fiet wil rennen’. Meer informatie is op staging2.bibliotheekraalte.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.