Home / archiefcentraal / bruidsshow in de kruidentuin

bruidsshow in de kruidentuin

Bruidsboutique Josephine, Foto&Zo en Ter Haar Mode voor de Man presenteren op dinsdag 18 januari een grote bruidsshow in de Kruidentuin in Mariënheem. De laatste nieuwtjes wat betreft de bruidsmode worden in een wervelende show weergegeven. Ook zijn er diverse bedrijven aanwezig op het bruidsplein .

De andere deelnemers zijn: Grafisch centrum Salland, HI Reisbureau Westenenk, Bakkerij Ehrenhard, Kapsalon Boerkamp, Schoonheidssalon Demi, Pasie Flora Bloemen en Haarmeijer Juwelier. Aan het eind van de avond worden er enkele bruidsboeketten verloot onder de deelnemers en iedere bezoeker krijgt een gratis goodybag mee.

De zaal is geopend vanaf 19.00 uur. De Kruidentuin is gevestigd aan de Hellendoornseweg 1 in Mariënheem. Kaarten kosten 10 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruidshuis Josephine in Nijverdal, Ter Haar Mode voor de Man en Foto&Zo in Raalte.

Lees ook

Webinar Puberbrein tijdens Week van de Opvoeding

OLST/WIJHE – Het CJG presenteert op woensdagavond 6 oktober de gratis webinar ‘Puberbrein’ voor ouders …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.