brand legt woonboerderij in de as

De naastgelegen woning moest door de brandweer nat gehouden worden om te voorkomen dat het vuur oversloeg. De bewoners van de woonboerderij moesten lijdzaam toezien hoe hun huis in vlammen opging. Een mannelijke bewoner van het pand raakte vermoedelijk licht gewond aan zijn arm in de ontstane consternatie, maar kon ter plaatse aan zijn verwondingen geholpen worden. Een oud-bewoner van de boerderij stond met tranen in zijn ogen toe te kijken. “Ik heb daar bijna zeventig jaar gewoond, dit is verschrikkelijk.”

De brandweerploegen uit Heino en Lemelerveld werden bijgestaan door een hoogwerker vanuit Zwolle. Omdat er in de directe omgeving geen bluswater beschikbaar was, moest een brandweervoertuig met dompelpomp ter plaatse komen om de hulptroepen van bluswater te voorzien.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.