Home / archiefcentraal / boom wint nk veldrijden luisman vijftiende

boom wint nk veldrijden luisman vijftiende

Jordy Luisman is zondag op het NK Veldrijden in het Branbantse Sint Michielsgestel als vijftiende geëindigd. Ex-veldrijder Richard Groenendaal zette voor deze wedstrijd in zijn woonplaats een gevarieerde omloop uit. Luisman uit Bergentheim nam namens ATB-Team Lemelerveld deel aan dit NK in de categorie Elite Heren.

Het parcours in Sint Michielsgestel lag er ondanks de invallende dooi van de afgelopen week supersnel bij. Luisman ging goed van start en kwam al snel in een groepje voor een plek bij de eerste tien te rijden. Een valpartij sloeg hem een aantal plaatsen terug. Hij kon zijn goede ritme moeilijk herpakken en finishte uiteindelijk als vijftiende. De wedstrijd werd gewonnen door Lars Boom voor Gerben de Knegt en Eddy van IJzendoorn.

Lees ook

Ridders en draken in het Lommerrijk

RAALTE/LUTTENBERG – Op zondag 20 juni is de familievoorstelling ‘Deze ridder zegt nee’ (3 ) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.