bomvol volleybaltoernooi in luttenberg

Het volleybaltoernooi in Sporthal de Achterberg is zondag opnieuw een roemrijk sportevenement gebleken. Het toernooi zat al ruim voor de wedstrijddag volgeboekt, het maximum van dertig teams was snel bereikt. De dertig teams werden verdeeld over twee dagdelen; een ochtend- en een middagprogramma.

Het verloop van de dag valt eenvoudig samen te vatten: Gezelligheid rondom de velden en in de kantine, sportiviteit op het veld. In de ochtendprogrammering waren de beide teams van Turkish Delight heer en meester. De teams bezetten de eerste en de tweede plek. Derde werd Abnormaal Broekland. De vierde plaats ging naar Van Alles Wat.

Het middagprogramma werd gewonnen door de Wooldies, voor Wij Actief. Bobbie en De Rest bezette de derde plek, SDOL 4 ging met de vierde plek aan de haal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.