boekje sterre verkrijgbaar in heel nederland

Het boekje ‘Lisa, het meisje dat prinsesje wil worden’ zal, zoals het er nu voor staat, op 15 januari landelijk uit worden gebracht door Uitgeverij Moon. Het boekje zal vanaf dan in elke boekwinkel in Nederland te koop zijn. Het verhaal bedacht Frank Freriksen uit Raalte samen met zijn dochter Sterre. De twee hebben het verhaal echter nooit kunnen voltooien. Op 3 juli 2007 is Sterre namelijk op 8-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van leukemie.

Het contact met Dutch Media, waar uitgeverij Moon onder valt, kwam via via tot stand tijdens het Asperge Diner in Den Alerdinck in april 2010. Op site zoals staging2.bruna.nl, staging2.amazon.com, staging2.nrc.nl, staging2.eci.nl, staging2.kinderboekenland.nl en staging2.iteratuurplein.nl zijn al vooraankondigingen te zien. Hoewel de prijs iets naar beneden is aangepast – 7,50 euro in de winkel – zal de opbrengst nog steeds naar de door de Sterre Stichting genoemde goede doelen gaan.

“Ik ben echt geweldig trots dat dit gebeurd”, zegt Frank Freriksen. De mensen bij Dutch Media zijn echt geweldig en ik hoop dat naast de ruim achthonderd boekjes, die met name in Raalte en omgeving zijn verkocht, het boekje ook landelijk door veel kinderen gelezen gaat worden. Op deze manier gaan nog meer mensen Sterre nooit meer vergeten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.