blekkerhoek hoeft niet per se naar wasstraat

Wijnand Elshof van AKR Bosch Car Service in Raalte heeft een oplossing voor inwoners van de Blekkerhoek die niet met hun auto door de wasstraat willen. Hij verkoopt namelijk een autowasmiddel dat zonder water gebruikt kan worden.

Dinsdag maakte de gemeente bekend, dat inwoners van de Blekkerhoek hun auto niet meer voor de deur konden wassen. Het nieuwe afwateringssysteem in de wijk mag namelijk geen afvalstoffen meer verwerken.

Elshof verkoopt Auto Wassen Zonder Water. “Het is net was. Je spuit het op de auto, wrijft het met een spons in en daarna neem je de auto af met een doekje.” De stoffen die in het middel zitten, zijn allemaal volledig afbreekbaar door de natuur, daarnaast bespaart het systeem duizenden liters water per jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.