bijzondere exposant in het virtueel museum

Het Virtueel Museum Raalte gaat het nieuwe jaar in met een nieuwe exposant, namelijk Creatief Atelier, onderdeel van stichting de Parabool. Het VMR is bijzonder verheugd over de toetreding van deze instelling in de reeks van exposanten. Het VMR wil immers dé toegang zijn tot alle kunst in de gemeente Raalte. Het VMR beschouwt het toegankelijk maken van de kunst, die door geestelijk gehandicapten wordt gemaakt, als natuurlijk onderdeel van haar maatschappelijke functie.

Het VMR nodigt soortgelijke instellingen van harte uit het voorbeeld van het Creatief Atelier te volgen.

In de expositie van Atelier Creatief wordt werk getoond van Nickky de Vries. Nickky is een cliënt van Stichting de Parabool. De Parabool is een stichting voor opvang en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking in zuidwest Overijssel. Hier zie je een voorbeeld van haar werk: ‘De toeschouwers’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.