bezwaren kiezebos iii van tafel

omwonenden vraagtekens bij de noodzaak voor woningbouw. De Raad van State acht de bezwaren niet aangetoond, omdat meer dan 70% van de woningen is verkocht of in optie genomen. Bovendien heeft de gemeente onderzocht welke behoefte er aan woningen bestaat.

De Raad van State stelt dat de gemeente de procedure juist heeft gevolgd. Wethouder Wout Wagenmans is blij me de uitspraak: “Dit is goed voor de leefbaarheid van Heino. De toekomstige bewoners kunnen nu verder met hun plannen. Bovendien levert de bouw van de woningen werkgelegenheid op, die de bouwsector in deze tijd goed kan gebruiken.”

In de afgelopen maanden zijn de voorbereidingen voortgezet in afwachting van de uitspraak van de Raad van State. Nu het bestemmingsplan onherroepelijk is, kan de aannemer de grond in Kiezebos III bouwrijp gaan maken. Kiezebos III is de voorlopige afronding van de wijk Kiezebos in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.