bevers verliezen in hoogeveen

De Lemelerveldse volleybalsters van de Bevers maakten zaterdag weinig kans tegen Olhaco uit Hoogeveen. In Hoogeveen bleek het verschil met de Lemelervelders, ondanks getoonde vechtlust, net wat te groot: 3-1.

In de eerste set lieten de Bevers nog goed spel zien. Na een mooie opslagreeks van Sandra Valk was het verschil met Olhaco zeven punten. Tot 19 punten bleven de Bevers bij, maar daarna werd het verschil met Olhaco te groot.

Ook in de tweede set kwamen de Bevers aanvankelijk goed mee, maar bleek het verschil met de volleybalsters uit Hoogeveen te groot. De tweede set ging dan ook naar Olhaco. In de derde, beslissende, set liep het steeds stroever bij de Lemelervelders. Olhaco tekende ook voor de derde.

Hoewel de wedstrijd toen al gespeeld was, ging het de vierde set een stuk beter bij de Bevers. Met goede passes, spelverdeling en aanval werd Olhaco in de laatste set overrompeld. Met 25-16 ging de vierde set naar Lemelerveld.

De volgende wedstrijd is thuis om 19:00 tegen Dames 1 van de Meeuwen. Deze staan op de 5e plek in de ranglijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.