beursvloer krijgt 6000 euro van oranje fonds

Op donderdag 14 april 2011 vindt de Beursvloer Raalte plaats in het Hoftheater. De tweede editie wordt mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds en de gemeente Raalte. Van het Oranje Fonds ontvangt de Beursvloer 6000 euro. Op de Beursvloer worden vraag en aanbod van bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar gebracht. Er wordt letterlijk gehandeld, maar dan met gesloten portemonnee.

“We zijn heel blij dat de Beursvloer in 2011 terug is,” vertelt Saskia Pijnappel van Landstede Welzijn initiatiefnemer van Beursvloer Raalte opgetogen. “Wij roepen alle bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Raalte, maar ook die in de buurtdorpen op om dit jaar deel te nemen!”

Beursvloer Raalte wordt georganiseerd om maatschappelijke organisaties in Raalte te helpen bij de realisatie van doelen. Daarnaast geeft de Beursvloer bedrijven in de gemeente Raalte de gelegenheid om vrij eenvoudig op maatschappelijk betrokken wijze te ondernemen. De matches tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit.

In 2008 vond de eerste editie van Beursvloer Raalte plaats. Dynamisch en spectaculair! Er werden ruim 150 matches gesloten. Onder toeziend oog van twee accountants en een notaris werd de waarde van de matches toegekend: 115.000 euro. Voorbeelden van matches eerste Beursvloer Raalte: Nijhof Installatietechniek levert materiaal t.b.v. toiletbouw in Roemenië. Als tegenprestatie waste Raalte 4 Roemenië 30 auto’s bij Nijhof Installatietechniek. MA.Haarman gaf voorlichting over presenteren aan MEE IJsselhoevers. Als tegenprestatie verzorgde MEE IJsseloevers een presentatie in het bedrijfsleven met het thema ‘Mensen met een beperking’.

De tweede editie van de Beursvloer vindt plaats op 14 april 2011, van 16.30 tot 18.30 uur. De locatie is het Hoftheater in Raalte. Opgave is mogelijk door een mailtje naar Saskia Pijnappel, spijnappel@landstede.nl of door te bellen naar tel: 088-8508275. Kijk ook op: staging2.beursvloerraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.