benito hulshof overleden

Zelfs de leerlingen die niets met het vak hadden, wist hij te motiveren om actief deel te nemen aan zijn lessen. Velen begonnen zelfs door zijn positieve wijze van doceren met het bespelen van een instrument. Leerlingen kozen het vak muziek in hun pakket, om les te hebben van Benito Hulshof.

Hulshof stond onder andere aan de wieg van de Carmel College Bigband, speelde samen met zijn vrouw in de band The Syrinx en won in 2009 de eerste Cultuurprijs van Raalte. Op zaterdag 4 december werd in de Leeren Lampe een afscheidsconcert voor hem gehouden, dat hij zelf nog bijwoonde. Ongeveer 15 formaties van leerlingen en oud-leerlingen traden in een emotionele bijeenkomst nog één keer voor hem op.

De verslagenheid onder leerlingen en docenten op de school is groot. De school heeft besloten om alle lessen na 12.00 uur maandagmiddag af te blazen. Leerlingen die op school willen blijven worden opgevangen en kunnen met elkaar in gesprek. Op de school wordt een gedenkplek voor Hulshof ingericht, waar leerlingen en leraren de geliefde muziekdocent kunnen herdenken en een boodschap kunnen achterlaten.

Benito Hulshof werd 51 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.