Home / archiefcentraal / ben misha wordt opvolger willy lourenssen

ben misha wordt opvolger willy lourenssen

Ben Misha wordt de opvolger van Willy Lourenssen in de gemeenteraad van Raalte. Harry van Kampen neemt vanaf nu de rol van fractievoorzitter van de SP op zich. Misha krijgt de portefeuilles armoedebestrijding, sport en welzijn, inkomen en zorg, wonen, integratie, openbare orde en veiligheid toegewezen. Misha werd in Albanië geboren en woont sinds 18 jaar in Raalte.

Van Kampen krijgt een bredere rol. Zijn portefeuille bevat financiën, kunst en cultuur, openbare ruimte en verkeer, milieu, regionale samenwerking, plattelandsontwikkeling en reconstructie, recreatie en toerisme en monumenten.

Het eerste optreden van Ben Misha vindt plaats tijdens de raadsvergadering op 13 januari.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.