ben misha wordt opvolger willy lourenssen

Ben Misha wordt de opvolger van Willy Lourenssen in de gemeenteraad van Raalte. Harry van Kampen neemt vanaf nu de rol van fractievoorzitter van de SP op zich. Misha krijgt de portefeuilles armoedebestrijding, sport en welzijn, inkomen en zorg, wonen, integratie, openbare orde en veiligheid toegewezen. Misha werd in Albanië geboren en woont sinds 18 jaar in Raalte.

Van Kampen krijgt een bredere rol. Zijn portefeuille bevat financiën, kunst en cultuur, openbare ruimte en verkeer, milieu, regionale samenwerking, plattelandsontwikkeling en reconstructie, recreatie en toerisme en monumenten.

Het eerste optreden van Ben Misha vindt plaats tijdens de raadsvergadering op 13 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.