Home / archiefcentraal / ben misha geinstalleerd in raalter raad

ben misha geinstalleerd in raalter raad

Na de felicitaties van zijn collega-raadsleden in ontvangst te hebben genomen, nam Misha kort het woord. Hij hoopt op een goede samenwerking met de gehele raad en veel goede dingen voor Raalte en de Raaltenaren te kunnen betekenen.

De vraag, of de stoel van een raadslid lekker zit, beantwoordde hij lachend: “Ik heb laatst ook al op die stoel gezeten, tijdens een bijeenkomst over veiligheid.” De zitting was dus één van de weinige dingen niet nieuw was voor het SP-lid.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.