beltetocht atben in omgeving haarle

ATB’en in de omgeving van Hellendoorn en Haarle. Op 30 januari kan het weer. Dan wordt namelijk de tweede editie van de Beltetocht gehouden.

Er zijn twee routes die gereden kunnen worden. De eerste is 35 kilometer lang, de tweede 50 kilometer. De start van de routes is op sportpark De Belte in Nieuw Heeten. Vanaf daar duikt de tocht de bossen bij Haarle in, schampt een stukje Hellendoorn en leidt weer terug naar Nieuw Heeten. De 50 kilometer rijders krijgen op hun route een extra pittige lus rondom Hellendoorn voor hun kiezen.

Voor jeugdige rijders is het mogelijk om de tocht onder begeleiding te rijden, die start is om 09.30 uur. Inschrijven kan tussen 09.00 uur en 10.00 uur in de kantine van Sportpark De Belte. NFTU-leden betalen 3 euro, niet-leden betalen een euro meer.

Meer informatie vind je op staging2.crtraalte.nl en staging2.nieuwheeten-online.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.