bedrijven en organisaties ontmoeten elkaar

Bedrijven en maatschappelijke organisaties gaan op dinsdag 25 januari kijken of ze iets voor elkaar kunnen betekenen. Het motto ‘ik doe iets voor jou en jij iets voor mij’ staat centraal tijdens deze tweede ‘Meet & Match’ in het Holstohus in Olst.

Het doel van deze bijeenkomst is om de samenwerking en verbondenheid tussen bedrijven en organisaties te vergroten. De afspraken die worden gemaakt, worden gerealiseerd op 18 maart, tijdens NL Doet.

Bedrijven en organisaties die willen deelnemen aan de bijeenkomst, kunnen zich tot 20 januari aanmelden. Dat kan door te bellen met Millie Floor (06- 83093612) of door te mailen naar info@samenvoorolstwijhe.nl. De bijeenkomst duurt van 17.30 uur tot 19.30 uur. Het gebeuren vindt plaats in een informeel samenzijn, onder het genot van een hapje en een drankje.