bakkerij van der most een jaar in raalte

Anton, Marja en Mark van der Most, de eigenaren van Bakkerij van der Most, kijken met een goed gevoel terug op het eerste jaar in Raalte. Vorig jaar rond deze tijd opende de familie Van der Most haar winkel in Raalte.

“Na een moeizame start met veel sneeuw en modder en veel lege winkelunits ging het gaandeweg beter”, vertelt Mark. “Dat hebben we ook te danken aan de mooie locatie van onze winkel. Na de eerste kennismaking met het Raalter publiek werd ons al snel duidelijk dat we een goede keuze hadden gemaakt. We hebben ons vanaf de eerste dag welkom gevoeld. Eén van de hoogtepunten was het Toppers evenement waarbij we hebben samengewerkt met Keurslager Tutert, Bloemen Korbeld en Vistraiteur Roescher. De locatie, Bloemen Korbeld, was prachtig en het publiek heel enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Bakkerij Van der Most bestaat inmiddels 24 jaar. Marks vader Anton nam in ’87 samen met zijn vrouw Marja de bakkerij Lemba BV (Lemelerveldse Bakkers) over. Lemba BV werd daarbij omgedoopt tot Bakkerij Van der Most. Na vier jaar werd er een tweede vestiging geopend in Dalfsen. In 2007 stapte Mark in de zaak van zijn ouders. En daarna ging het snel.

Mark, die een studie op bedrijfseconomisch gebied heeft gevolgd, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ambities heeft. “Ik wil dat we de bekendste bakkerij van het Vechtdal en Salland worden”, zegt hij. “Daar zijn we nu helemaal klaar voor. We hebben in 2009 in Lemelerveld, in het voormalige pand van de Spar, een grote bakkerij ingericht. Vijfhonderd vierkante meter. Eerder hadden we onze bakkerij aan de Brugstraat. Daar blijft onze winkel in Lemelerveld gewoon gevestigd. Met de nieuwe bakkerij kunnen we vijf tot zes winkels bevoorraden. De vestiging in Raalte zal dus waarschijnlijk ook niet de laatste zijn!”

In de winkel kun je terecht voor ambachtelijk gebakken brood, diverse soorten speciaal brood, banket, koeken en cake. De lunchroom voorziet in een uitgebreide lunchkaart. Van pannenkoeken tot uitsmijters, van diverse broodjes tot soep.

De bakkerswinkel/lunchroom van Van der Most is gevestigd aan de Nieuwe Markt 9, tel: 0572-769004. Meer info op staging2.bakkerijvandermost.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.