Home / archiefcentraal / autoservice heino meeste apk keuringen

autoservice heino meeste apk keuringen

Autoservice Heino (ASH) heeft in de loop van december de grens van drieduizend apk-keuringen per jaar doorbroken. Uiteindelijk kwam de eindstand uit op 3124, waarmee het bedrijf onbetwist het grootste keuringsstation van Salland is.

Directeuren Aart Veluwenkamp en Bert van Berkum vertellen: “We zijn niet de grootste geworden door te stunten met de tarieven, maar door kwaliteit en service te bieden tegen reële prijzen. Ons werk bestaat vooral uit vertrouwen. En vertrouwen win je door geen kapsones te hebben en je klanten te laten voelen dat ze serieus worden genomen en eerlijk worden behandeld.”

Het bedrijf heeft een grote groep vaste klanten en nieuwe klandizie komt steeds vaker uit de wijde regio, tot Deventer, Zwolle en Nijverdal aan toe. ‘Vaak horen we dat mensen zich heel goed bij ons thuis voelen. We leveren niet alleen vakwerk, maar bij ons kun je ook nog gewoon in de kantine bij het personeel aanschuiven voor een bak koffie. Het spreekt zich echt rond dat het de moeite waard is je auto bij ons te brengen’, zegt een zichtbaar trotse Veluwenkamp.

De groei beperkt zich overigens niet tot de keuringen. ASH is behalve allround garage ook gespecialiseerd in camperinbouw en –verkoop, bandenservice en de verkoop van personenauto’s en –sinds kort- lichte bedrijfswagens. Om het extra werk aan te kunnen is de organisatie in de afgelopen maanden helemaal op de schop gegaan. Aart Camperinbouw zit sinds kort in zijn geheel aan de Zwolseweg 26-28, waar de showroom en de werkplaats zijn ondergebracht. De werkplaats van Bandenservice Heino is fors uitgebreid qua oppervlakte en voorzien van een nieuwe brug, die tot 5½ ton aankan.

Autoservice Heino en Bandenservice Heino is te vinden aan De Weerd 5 in Heino, tel: 0572-391840. Meer informatie op www.autoserviceheino.nl

Lees ook

Schrijfpakketjes van Amnesty in plaats schrijfdag

RAALTE – De jaarlijkse schrijfdag van de Amnesty International werkgroep in Raalte op de Internationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.