alferink heeft volle portefeuille

2010 was een goed jaar voor Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Alferink in Raalte. In de opdrachtenportefeuille zaten onder meer de verbouwing van een bibliotheek tot een bakkerij en de ontwikkeling van diverse appartementen en een bedrijfsverzamelgebouw. Ook in 2011 wachten er mooie klussen voor Roy Alferink. “Ik heb reeds de opdracht voor het tekenen van zeven vrijstaande woningen, diverse uitbouwen en de ontwikkeling van een bedrijventerrein in Zwolle.”

Het begon ruim zes jaar geleden allemaal met kleine klussen voor vrienden en bekenden. Verbouwinkje hier, uitbouwtje daar. Daarnaast werkt Alferink ook in opdracht van grote projectontwikkelaars en bedrijven. “Ik merk gewoon dat de opdrachtgevers me steeds beter weten te vinden. Dat geldt zowel voor de kleine als de grote opdrachten. Veel van mijn klussen heb ik te danken aan mond-tot-mondreclame. En ik heb een vertrouwensband opgebouwd met diverse partijen. Met sommige aannemers werk ik al sinds ik begonnen ben met mijn bedrijf. Ze weten wat ze aan me hebben. Het mes snijdt aan twee kanten. Soms krijg ik een tekenklus en soms mag de aannemer een offerte uitbrengen. Het was de afgelopen jaren zo druk dat ik nog niet eens ben toegekomen aan de organisatie van het feestje dat ik mijn vrienden had beloofd ter ere van het 5-jarig bestaan van mijn bedrijf. Maar dat maak ik goed, dat beloof ik ze bij deze, haha!”

Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Alferink begeleidt het gehele proces, van schetsontwerp tot definitieve bouwaanvraag. “Daarnaast vergelijk ik desgewenst de offertes van de verschillende aannemers en begeleid ik eventueel de uitvoering. Bij mij betaal je niet de hoofdprijs, ik werk vanuit huis en dat zorgt voor lage overheadkosten, hetgeen ik weer kan doorberekenen naar de klanten. Ik ben flexibel. Ik maak afspraken met mijn opdrachtgevers wanneer het hen uitkomt. ’s Avonds of op zaterdag, zeg het maar. En bij mij geldt nog steeds: afspraak is afspraak.”

Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Alferink presenteert een speciale actie. Wie een tekening heeft laten maken bij het bureau kan 150 euro verdienen. Maak een foto van de uitbouw, verbouw of nieuwbouw en mail deze naar info@tekenbureau-alferink.nl. Uit de mooiste foto’s wordt één winnaar getrokken. Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Alferink is te vinden aan het Winterkoninkje 14 in Raalte, telefoon: 0572-365913, mobiel: 06-48423039, e-mail: info@tekenbureau-alferink.nl en internet: staging2.tekenbureau-alferink.nl en/of staging2.woongroepsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.