actie is nog lang niet zat van winterbeelden

De fotoactie met het thema ‘Winterbeelden’ loopt nog steeds op volle toeren, ondanks dat het winterse weer een beetje weg begint te zakken. Ondertussen zijn er al heel wat mooie foto’s ingestuurd. Hiernaast zie je zo’n mooie inzending. Hier zie je alle inzendingen op een rijtje.

Als je nu zelf nog een mooi winterbeeld op je camera hebt staan, kun je die snel en gemakkelijk insturen. Bij de winter hoort natuurlijk ook Kerst en Oud en Nieuw, foto’s van deze feesten zijn natuurlijk ook van harte welkom. Misschien komt het winterse weer zelfs nog wel even terug en kunnen er nog verse plaatjes geschoten worden…

Insturen gaat via fotograaf.sallandcentraal.nl. Voor de winnaar staat er ook nog een mooie prijs te wachten. Hij of zij krijgt namelijk een fotoshoot aangeboden door De Fotograaf in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.