acteurs van spots nog twee keer op de planken

Toneelvereniging Spots Nieuw Heeten presenteerde afgelopen weekend tweemaal de uitvoering van het toneelstuk ‘Geruis op het Hogenhuys’. Zoals door de toneelvereniging aangekondigd en was het een lachwekkend stuk. Op 28 en 29 januari brengt de toneelvereniging de voorstelling nog twee keer.

De volledige regie van het toneelstuk is in handen van Tonnie Krieger. Sinds de oprichting van Spots heeft Krieger al in heel veel toneelstukken gespeeld. Zijn jarenlange ervaring heeft hij goed kunnen gebruiken.

Het toneelstuk Geruis op het Hogenhuys begint om 20.00. Locatie is het Timmermanshuis. De entreeprijs voor volwassenen is 7 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 3,50 euro. Kaarten zijn telefonisch te bestellen op werkdagen van 18:30 tot 19:30 uur bij Agnes van der Burg (0572-321658).

Meer info staat op staging2.toneel-spots.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.