aanhanger verliest vat vrouw gewond

Een 63-jarige vrouw uit de gemeente Dalfsen is maandagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Wijheseweg in Raalte. De auto waarin zij zat, was tegen een vat gereden. Het vat was afkomstig van een aanhanger, die zijn lading vermoedelijk is verloren bij het oprijden van de Wijheseweg.

De bestuurder van de auto met aanhanger was direct uitgestapt om de naderende bestuurder te waarschuwen, maar de 61-jarige bestuurder uit de gemeente Dalfsen kon het vat niet meer ontwijken. Omdat de auto op het vat botste, traden de airbags van de auto in werking, waardoor de bijrijdster van de auto gewond raakte aan haar arm.

De vrouw werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto met aanhanger heeft een proces-verbaal gekregen voor afvallende lading.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.