6 jarige domingo vindt gastgezin in lemele

De 6-jarige Spaanse asielhond Domingo heeft onlangs dankzij de Stichting SOS Strays een tijdelijk gastgezin gevonden in Lemele, maar mocht het hondje in Nederland willen blijven, dan moet de trouwe viervoeter worden geplaatst bij een adoptie gezin. Het hondje is ingeënt, gecastreerd en medisch onderzocht en gekeurd.

Domingo is een 6-jarige reu, mix Bassett. In het begin was het duidelijk dat Domingo het zwaar heeft gehad. Alles was onwennig, het leven in een huis, regels, mensen ontmoeten, maar bij Domingo is de knop omgegaan. Hij geniet van het samenzijn met zijn mensen, wandelingen vindt hij heerlijk net zoals aandacht en aangehaald worden. Domingo is kalm, afwachtend, maar als hij je kent dan is het zachtaardige en vriendelijke hond.

Daarnaast biedt SOS Strays meer honden ter adoptie aan die tijdelijk in gastgezinnen in andere delen van Nederland en België verblijven. Mocht je gastgezin willen worden of op andere wijze SOS-Strays kunnen helpen, kun je je melden op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.