Home / archiefcentraal / 28 bedrijven en organisaties maken matches

28 bedrijven en organisaties maken matches

Een tiental bedrijven en meer dan twintig organisaties ontmoetten elkaar dinsdag in het Holstohus in Olst om afspraken ‘Matches’ te maken. Onder het motto ‘ik doe iets voor jou en jij iets voor mij’ werden 28 matches gemaakt tijdens de tweede ‘Meet & Match’.

Eén uur de tijd hadden de bedrijven en organisaties om afspraken te maken. Kwamen bedrijf en organisatie tot overeenstemming dan werd dit vastgelegd op een matchformulier en zette de notaris zijn handtekening onder de overeenkomst.

In het uur werden veel matches gemaakt. Rabobank Salland neemt bewoners van Overkempe een dagje mee uit in ruil voor een zelf gemaakt schilderij. Salland Wonen gaat de vloer van Landstede Welzijn repareren en als dank hiervoor krijgen zij een gezellige middag aangeboden. Buro Hoogstraat maakt een bouwkundige tekening voor de Scouting in ruil voor een gezellige middag. Stuyt Vriezen Infra B.V. gaat bij de peuterspeelzalen een waterleiding aansluiten op een pomp en krijgen koffie met iets lekkers. Abbott Biologicals gaat dit jaar op stap met bewoners van Overkempe en tegels leggen bij basisschool De Bongerd. Ze krijgen er kunstwerken voor terug.

Het is de bedoeling dat de matches op 18 maart 2011 uitgevoerd worden. Dan is NL Doet, de landelijke dag, waarop heel Nederland maatschappelijk betrokken bezig is.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.