25 ste editie dansgardefestival in olst

Carnavalsvereniging Iesselzotten uit Olst presenteert op zondag 9 januari de 25-ste editie van het Dansgardefestival Olst. Locatie is opnieuw Sporthal de Hooiberg. Ter ere van het jubileum zal burgemeester Strien om 10.00 uur de dag openen.

De deelnemende verenigingen komen uit Salland, Twente, Gelderland en Zuid-Holland. De afgelopen jaren is het Dansgarde Festival uitgegroeid tot het grootste festival in zijn soort van Nederland. Ruim 350 dansmariekes laten tijdens zeventig optredens hun kunnen zien.

Aanvang is om 10.00 uur. Het festival duurt tot circa 18.00 uur. De entree bedraagt 4 euro (2 euro voor kinderen t/m 12 jaar en 65-plussers).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.