Home / archiefcentraal / 150 mensen bezoeken kijkdag sloepzoepers

150 mensen bezoeken kijkdag sloepzoepers

Zo’n 150 mensen hebben zaterdag met eigen ogen bewonderd hoe de carnavalswagens van wagenbouwclub/vriendengroep de Sloepzoepers uit Broekland worden gemaakt. Op de kijkdag konden bezoekers een kijkje achter de schermen nemen. De Sloepzoepers leidden de mensen rond en gaven uitleg over het wel en wee bij het bouwen van een carnavalswagen.

De meeste bezoekers waren enthousiast, omdat ze geen flauw idee hebben hoe zo’n wagen wordt opgebouwd en waar aan gedacht moet worden. Normaal gesproken keuren de mensen de wagen alleen tijdens de optocht.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.